Skrumsager og søn: 4 sindssygt gode grunde til at subscribe

Skrumsager og søn: 4 sindssygt gode grunde til at subscribe

Halløjsa! Du har lige spottet noget unikt. Jeps, intet mindre. For her på kanalen huserer jeg, Esben Skrumsager, og jeg er noget så sjældent som en helt almindelig, relativt afbalanceret, temmelig gennemsnitlig og pænt uinteressant mand, der har fået fingrene i et job, som de fleste mænd – og en overraskende stor mængde kvinder – vil slå ihjel for. Og nej, jeg har ikke sagt noget om, at ofrene behøver være mennesker.

Jeg er motorjournalist, og det betyder, at jeg ugentlig får stillet biler til rådighed, som jeg tester på livet løs. Det betyder ikke, at ALT her på bloggen kommer til at handle om hestekræfter, affjedring og tør teknologi. Men hvis du er ligefrem afskyr biler, er vi med denne introduktion af undertegnede nok allerede kommet lidt skævt ind på hinanden. Det var hyggeligt at møde dig <3

Upoleret præsentation af persongalleriet

Nå, men hvis du stadig hænger på, har du måske bemærket, at bloggen hedder “Skrumsager & søn”. Det skyldes, at jeg har trukket min knap 3-årige søn med ind i projektet. Han hedder Niels Skrumsager, og det er ikke kun efternavnet, vi har til fælles. Vi snorker, når vi sover på ryggen, vi kan tømme en tallerken på få minutter, vi prutter jævnligt på upassende tidspunkter, og vi elsker at tage på ture – både i luften, til vands og til lands. Og bare rolig. Du kommer til at opleve mest af sidstnævnte.

Til gengæld har vi lavet den arbejdsfordeling her på projektet, at jeg producerer indholdet, og så kan han lege med, når han har lyst. Så hvis du ikke ser noget til sønnike i en periode, er det sikkert bare fordi, han har fået et nyt Frost-løbehjul (jo, det ønsker han sig big time, fordi nogle af de søde piger i børnehaven har ét), og så gider han ikke lege YouTube-tosse med sin far. Og det skal han have lov til.

Skrumsager & søn

Skrumsager & søn på tur til Sverige i en svensk bil, da bettemanden var et enkelt år. Nu tilbringer han knap så meget tid på farmands arm.

Hvis du har en løs follow-finger på Instagram, vil du som tilskuer på min profil få et indblik i de biler, der fra uge til uge lægger vejen forbi min indkørsel. Sønnike spiller absolut også en væsentlig rolle i feedet, men jeg har forsøgt at lægge en kvote på, så der også er plads til de obligatoriske sport-, mad- og rejsebilleder.

På YouTube kommer vi til at give den gas med spørge-Jørgen-sessioner, godnathistorier og masser af pæne, sjove, voldsomme, forfærdelige og fantastiske biler. Link følger.

Nå, men med denne introduktion er det ved at være på tide at hoppe tilbage til min lidt tabloide overskrift. Jeg har jeg lovet dig fire gode grunde til at følge med her på Skrumsager & søn. Dem får du her:

#1 | Du bliver underholdt

Der er rigtig mange, der godt kan lide biler. Men alle kan lide at blive underholdt. Det er mit mantra her på bloggen, og derfor er det som nævnt ikke bare klassisk bilstof, du vil støde på i vores univers. Med en pæn portion underholdning sørger vi for, at tiden går lidt hurtigere, samtidig med at…

#2 | Du bliver klogere

Ja, selvom min IQ ikke er meget over gennemsnittet, så tør jeg godt love, du bliver klogere. Du skal ikke forveksle “Skrumsager & søn” med en mellemlang universitetsuddannelse. Men lur mig; pludselig vil du en dag opleve, at du vinder over vennerne i BezzerWizzer eller TrivialPursuit, fordi du kommer i tanker om noget, du har læst, set eller hørt lige her.

#3 | Du får inspiration

Inspiration kommer du ikke udenom. Som ufrivillig glutenallergiker har jeg i årevis været afhængig af tips og tricks til gode madoplevelser, så jeg kender værdien af god inspiration. Og det vil jeg gerne bidrage til. Det kan være, du er på udkig efter en firehjulet følgesvend? Så finder du inspiration her. Det kan også være, du skal på storbyferie med familien og trænger til lidt tips og tricks? Så vil vi også være behjælpelige. Eller måske er det inspiration til en smart opbevaringsløsning i nogle af rummene i det kaotiske parcelhus-eventyr, du har kastet dig ud i, som er presserende? Jamen så behøver du heller ikke lede længere.

#4 | Du får det bedre med dig selv

Jeg kan godt lide at tage pæne billeder. Af mad, biler og mennesker for eksempel. Men hos Skrumsager & søn får du ikke et absurd velpoleret billede af hverdagen, som puster til din undertrykte spiseforstyrrelse eller sender dig direkte i armene på alverdens kviklånsudbydere i et forsøg på at købe dig til en lækker livsstil. Det er undertegnede simpelthen både for grim, for buttet og for jysk til. Nej, når du langt om længe får løsrevet dig her fra bloggen, så vil det som regel være med en følelse af, at du da egentlig også gør det meget godt.


Har du tips, tricks, spørgsmål, ris, ros eller gode idéer til indhold, vi bør beskæftige os med? Hiv endelig fat i mig på Instagram eller på esbenskrumsager@gmail.com

1 kommentar

  • Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skrumsager og søn: 4 sindssygt gode grunde til at subscribe